Om mig, din extensions påsætter i Aalborg

Jeg hedder Helle og er ejer af HH Hair Extensions. Jeg har ejet firmaet i 8 år og er en erfaren extensions påsætter i Aalborg, Nørresundby. Metoder jeg laver: Cold fusion, Hot fusion, Easy weft, microweft, tape metoden. Læs mere om de forskellige extensions metoder, jeg tilbyder i Aalborg. Se mine udtalelser her: Trustpilot Følg min gruppe her: Facebook Jeg er passioneret omkring mit arbejde og elsker, at påsætte hair extensions og gøre en forskel for jer kunder. Hos mig er du, som kunde, altid i centrum og jeg gør mit bedste, så du går ud af døren med et lækkert og tilfredsstillende resultat. Jeg står altid klar til, at svare på spørgsmål, give råd og vejledning så du får det bedste resultat, som passer lige til dit hår. Jeg bor på Vestergade 56A, 9400 Nørresundby, hvor jeg har min egen lille hyggelige hjemmeklinik. Dette gør, at der ikke kommer uventede kunder ind fra gaden og der er fuld fokus på dig imens du er her. Der er 2 timers gratis parkering ude på Vestergade, Som noget nyt, har jeg taget kursus og er certificeret i tandblegning, så ønsker du hvidere tænder, så kan jeg også klare dette i klinikken med en tandblegning i Aalborg. Læs mere om tandblegning her