Råd og vejledning til dig med hair extensions.

Hos mig, er du som kunde, altid i fokus og jeg gør mit bedste for at du går herfra med en grundig vejledning i plejen, så du ved hvordan du passer, plejer og håndtere dine nye hair extensions bedst muligt. Desuden giver jeg også altid gode råd, i forhold til, hvilken metode der passer bedst til netop dit hår og, hvilken farve der matcher dit, inden påsætning.

Jeg tilbyder flere metoder af påsætning i Aalborg, cold fusion, hot fusion, tape, flettemetoden og easy weft. Metoderne er nøje udvalgte, da det er metoder jeg selv foretrækker og synes de blender bedst ind i vores skandinaviske hår. Håret jeg bruger til hår påsætning er selvfølgelig gennemtestet og vi bruger kun en af de bedste leverandører i Danmark, så du kan få en billig hårpåsætning uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Få hårextensions på afdrag i Aalborg.

Mange kvinder synes, at det at få lavet en hårpåsætning kan være en dyr udgift og derfor har jeg lavet et samarbejde med Viabill, så du hos mig kan dele din betaling op i flere dele og afdrage et beløb hver måned, dette er selvfølgelig helt uden renter og gebyrer. Du kan læse mere om afdrag på hår extensions her.

Her er hemmeligheden om påsætning af hair extensions.

Er du en af dem, som gerne vil gøre det selv, eller vil du bare vide mere om hvordan man påsætter hår, så kan du læse om teknikker, typer og meget mere her.

Husk at påsætning derhjemme er på eget ansvar og kan resultere i et ødelagt hår, der ikke kan reddes. Derfor anbefaler jeg, at du får det lavet hos en professionel og hvorfor ikke vælge os.

Tænk dig derfor grundigt om inden du kaster dig ud i at gøre det selv.

Hvilken hår extensions metode skal jeg bruge?

Hvilken metode du skal bruge, afhænger af dit eget hår i både længde, farve og struktur. Her anbefaler jeg at du søger råd og vejledning hos din påsætter, da hun bedst kan bedømme hvilken metode der er bedst til netop dit hår.

Hvor langt hår skal jeg have for at få extensions?

Afhængig af metoden du vælger er der forskel på hvor langt dit hår helst skal have. Hot fusion egner sig godt til kort hår, her anbefaler jeg, at det er mindst ned til øreflippen. Men nu længere dit hår er, nu mere naturligt vil dine extensions se ud. Cold fusion egner sig bedst til hår der kan samles i en lille hestehale eller længere, da de nemmere kan trækkes ud, hvis der kun er træk på dine hair extensions og ikke dit eget hår. Den sidste metode som jeg tilbyder er easy weft og her anbefaler jeg igen at man kan få håret op i en hestehale. Er du i tvivl om dit hår er langt nok, så kontakt mig gerne og jeg skal vejlede dig.

Hvordan plejer jeg mine nye hår extensions?

Alle typer af hår extensions kræver speciel pleje og det er vigtigt at man gør op med sig selv inden påsætning, om man vil investere i den tid og produkter som langt hår kræver. Jeg har lavet en god guide til pleje af dine hår extensions her, ellers får du også en grundig vejledning af mig under påsætningen.

Hvor længe holder mine extensions?

Holdbarheden på selve håret afhænger 100 % af plejen du giver håret, så er du god til at pleje dine hair extensions kan håret sagtens holde sig i 6 måneder. De mørke farver vil altid holde bedre og længere end de blonde/lyse farver. Desuden afhænger det af metoden hvor længe de kan sidde i dit hår da nogen metoder kan oprykkes nemmere end andre.

Kan man farve extensions?

Jeg anbefaler ikke, at du farver eller afbleger dine extensions. Håret er allerede behandlet meget på fabrikken, så en ekstra farvning eller afblegning kan ødelægge dine nye extensions. Hvis det er meget nødvendigt for at tilpasse din egen hårfarve, må det i nødstilfælde kun farves mørkere og ALDRIG bleges. Ved farvning frafalder alle former for reklamation, så dette er helt på egen ansvar.

Hvordan fjerner man hårextensions?

Afhængig af hvilken metode du har påsat er der forskellige måder at fjerne dine extensions på. Jeg anbefaler altid du får fjernet hot fusion ved din påsætter, da det kræver lidt mere viden og kundskab end ved de andre metoder. Ønsker du at gøre det selv, bruges der en remover til dine bondings som opløser keratinen. Ved cold fusion og easy weft der er påsat med mikro ringe, klemmes der blot med en tang på ringene i modsat retning og herved åbnes ringen og totten kan nemt trækkes ud.

Har du yderligere spørgsmål efter at have læst dette, er du velkommen til at kontakte mig.